Книги » Новинки » Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню
Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню
Fb2

Книга Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню Оксана Мороз скачать fb2

Назва: Електронна книга Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню
ISBN: 978-617-7933-93-8
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню fb2

Короткий зміст книги Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню - Оксана Мороз

Книга розвінчує міф про те, що звичайна людина не може розпізнати брехню в ЗМІ та соціальних мережах. Може, проте для цього потрібно дотримуватися інформаційної гігієни. Простих правил, які здатен освоїти кожен і незалежно від віку.
Це історія пошуків дядьком Іваном правди. Через буденні проблеми та сучасне життя показується, як людину змінює інформація та що вона сама цьому може протиставити. Це процес формування інформаційної гігієни у простого українця. Зі всіма сумнівами, невдачами, навчанням, мотивацією, результатами.
Основні події відбуваються з весни 2019 до літа 2020 років. На сторінці ви можете завантажити книгу Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню належить до жанру Соціальні комунікації. Електронна книга автора Оксана Мороз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню - Оксана Мороз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
28 серпня 2024 20:33
Книга "Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню" Оксани Мороз вражає своєю емоційною глибиною та силою духу. Авторка майстерно розкриває теми боротьби за справедливість і правду, показуючи, як особисті історії можуть стати символом надії. Це справжній заклик до дії для всіх, хто цінує чесність і моральні принципи.
Правовласникам