Книги » Новинки » Шалені задуми
Шалені задуми
Fb2

Книга Шалені задуми Сафі Бакал скачать fb2

Назва: Електронна книга Шалені задуми
ISBN: 978-617-09-6156-3
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Loonshots
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Шалені задуми fb2

Короткий зміст книги Шалені задуми - Сафі Бакал

У своїй книжці «Шалені задуми» фізик та підприємець Сафі Бакал розкриває читачам дивовижний новий підхід до сприйняття групової поведінки, який піддає сумнівам усі наші попередні уявлення щодо розвитку радикальних проривів у науці й промисловості. Спираючись на наукові принципи явища фазового переходу, Бакал пояснює, чому команди, компанії та будь-які інші групи певного призначення можуть раптово змінювати свою поведінку від прийняття нових несамовитих ідей до рішучого їх відторгнення, так само як текуча вода може перетворюватися на твердий лід.
Використовуючи приклади, що варіюються від поширення лісових пожеж до полювання на терористів у соцмережах, та принагідно розповідаючи історії про злодіїв, геніїв та королів, Бакал демонструє, як саме ця нова наукова сфера може допомогти нам розуміти причини поведінки компаній та занепаду імперій.
«Шалені задуми» перетворюють ці знання на уроки для творчих спеціалістів, підприємців та інших далекоглядних людей у всіх сферах нашого життя.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Шалені задуми в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шалені задуми належить до жанру Історії компаній. Електронна книга автора Сафі Бакал повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шалені задуми - Сафі Бакал
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
29 серпня 2024 17:22
"Шалені задуми" Сафі Бакал вражає неймовірною глибиною думок та яскравими образами, які змушують переосмислити звичайні речі. Автор вправно поєднує гумор і філософію, що надає твору особливого шарму. Це книга, яка залишає по собі тривалі враження та спонукає до роздумів.
Правовласникам