Книги » Новинки » Не кажіть, що в нас нічого немає
Не кажіть, що в нас нічого немає
Fb2

Книга Не кажіть, що в нас нічого немає Мадлен Тьєн скачать fb2

Назва: Електронна книга Не кажіть, що в нас нічого немає
ISBN: 978-617-679-865-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Do Not Say We Have Nothing
Кількість сторінок: 592
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Не кажіть, що в нас нічого немає fb2

Короткий зміст книги Не кажіть, що в нас нічого немає - Мадлен Тьєн

«Не кажіть, що в нас нічого немає» — родинна сага, що охоплює три покоління представників китайської інтелігенції. Починається історія під час китайсько-японської війни (1937–1945). Триває впродовж «культурної революції» Мао Цзедуна (1966–1976), коли оскаженілі хунвейбіни знищили практично всю творчу та наукову еліту Китаю й не пощадили навіть музичних інструментів у консерваторіях, сприйнявши і їх за класових ворогів. Акції протесту 1989 року, що наймасштабніша з них знана як «Різанина на площі Тяньаньмень», стають трагічною кульмінацією для змальованої в творі родини. Кульмінацією, але не розв’язкою. Адже завдяки таємничій Книзі записів, сотні разів переписаній від руки охайними ієрогліфами, родинна історія триває, а її учасники немов оживають — «небезпечні, мов революціонери, і невловні, наче привиди».
Мадлен Тієн — канадська письменниця малайсько-китайського походження. Її твори перекладені понад двадцятьма п’ятьма мовами. А роман, що ви його тримаєте в руках, здобув найпрестижнішу канадську літературну нагороду — премію Гіллера, й увійшов у шорт-лист Букерівської премії (2016).
Переклад книжки здійснено за підтримки Canada Council for the Arts. На сторінці ви можете завантажити книгу Не кажіть, що в нас нічого немає в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не кажіть, що в нас нічого немає належить до жанру Родинна сага. Електронна книга автора Мадлен Тьєн повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не кажіть, що в нас нічого немає - Мадлен Тьєн
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
29 серпня 2024 02:44
"Не кажіть, що в нас нічого немає" Мадлен Тьєн вражає глибоким дослідженням теми пам'яті та втрати, майстерно переплітаючи долі героїв з історичними подіями. Авторка створює атмосферу, в якій відчувається не лише біль втрати, але й надія на відновлення. Ця книга залишає по собі відчуття емоційної напруги та спонукає до роздумів про минуле і його вплив на сучасність.
Правовласникам