Книги » Новинки » Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива
Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива
Fb2

Книга Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива Аріанна Хаффінгтон скачать fb2

Назва: Електронна книга Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива
ISBN: 978-617-679-834-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Thrive: The Third Metric to Redefining Success and Creating a Life of Well-Being, Wisdom, and Wonder
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива fb2

Короткий зміст книги Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива - Аріанна Хаффінгтон

Нескінченна погоня за грошима та владою — нинішніми критеріями успіху — закінчується вигоранням, хворобами, крахом особистих стосунків і, за іронією долі, — кар’єри. За словами Аріанни Гаффінґтон, сучасне визначення успіху нас вбиває. Тому вона закликає переосмислити звичні його критерії й формулює нові: добре самопочуття, мудрість, уміння дивуватися і творити добро.
У цій книжці авторка відверто розповідає про те, як важко їй давалося поєднувати роботу і виховання двох доньок, жонглювати бізнесовими питаннями і сімейними справами. Цей шалений танець «подарував» їй не менш шалений стрес і клопоти зі здоров’ям, та вона зуміла з цим впоратися, бо знайшла для себе той шлях, який приносить радість, а не виснаження. Спираючись на сучасні дослідження у сфері психології, спорту й фізіології, авторка ділиться дієвими практиками, що допоможуть кожному з нас змінити застарілу формулу успіху, а за нею — і власне життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива належить до жанру Успіх. Електронна книга автора Аріанна Хаффінгтон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Досягай і процвітай. Про життя, сповнене здоров'я, мудрості й відчуття дива - Аріанна Хаффінгтон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
29 серпня 2024 04:11
Книга Аріанни Хаффінгтон "Досягай і процвітай" відкриває нові горизонти для тих, хто прагне досягти гармонії між успіхом і внутрішнім спокоєм. Її мудрість і практичні поради надихають читачів шукати не лише кар'єрні вершини, а й змістовне життя, сповнене здоров'я і відчуття дива. Це справжній путівник у світі сучасних викликів, який варто прочитати кожному.
Правовласникам