Книги » Новинки » De Profundis
De Profundis
Fb2

Книга De Profundis Любов Базь скачать fb2

Назва: Електронна книга De Profundis
ISBN: 978-617-657-044-8
Мова: Українська
Видавництво: Редакція журналу
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать De Profundis fb2

Короткий зміст книги De Profundis - Любов Базь

Головна героїня намагається побачити себе справжню серед тих версій, що їх бачать і втілюють у своїй творчості її друзі. Чи не потужніші ці версії за неї саму?..
Любов Базь - лауреатка конкурсу «Смолоскип» за роман «De Profundis». Філолог за освітою, навчалася в Києво-Могилянській академії. Веде закритий творчий блог, публікує художні твори в інтернеті під логіном Ellfella. Авторка понад 1000 прозових творів, оригінальних та фанфіків. На сторінці ви можете завантажити книгу De Profundis в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання De Profundis належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Любов Базь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу De Profundis - Любов Базь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
29 серпня 2024 07:55
"De Profundis" Любові Базь — це глибоке й емоційне дослідження людських почуттів, яке змушує замислитися про природу любові та втрати. Авторка майстерно передає складність стосунків, наповнюючи текст чуттєвістю та щирістю. Книга залишає після себе відчуття глибокої співпереживання та бажання переосмислити власні переживання.
Правовласникам