Книги » Новинки » Геніальне кохання
Геніальне кохання
Fb2

Книга Геніальне кохання Олександр Гаврош скачать fb2

Назва: Електронна книга Геніальне кохання
ISBN: 978-966-03-9559-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 218
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Геніальне кохання fb2

Короткий зміст книги Геніальне кохання - Олександр Гаврош

Фантастична повість Олександра Гавроша «Геніальне кохання» — четверта книжка серії «Музей пригод» (три попередні — «Музей пригод», «Врятувати Тараса Шевченка» та «Героїчні канікули» — вийшли друком у видавництві «Фоліо»).
Дивовижні мандрівки на кріслі-гойдалці — загадковому порталі переміщення в часі — тривають! Цього разу герої опиняться на весіллі самого Каменяра — Івана Франка, позна­йомляться з його нареченою, з Миколою Лисенком, з молодими «громадівцями». Але найцікавіші пригоди чекають на юну завідувачку фондів Музею раритетів Яну Приймак, незадоволену своїм приватним життям і розчаровану в сучасних чоловіках, яка, потрапивши у ХІХ століття, раптом зустріне там свою любов. Та чи зможе вона залишитися зі своїм коханим, дізнаєтеся, прочитавши нову повість О. Гавроша. На сторінці ви можете завантажити книгу Геніальне кохання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Геніальне кохання належить до жанру Подорожі в часі. Електронна книга автора Олександр Гаврош повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Геніальне кохання - Олександр Гаврош
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
29 серпня 2024 09:00
"Геніальне кохання" Олександра Гавроша - це прониклива та емоційна історія, яка досліджує складнощі стосунків і силу справжніх почуттів. Автор майстерно поєднує життєві реалії з романтичними переживаннями, залишаючи читача в роздумах про значення кохання в нашому житті. Чудовий твір, що надихає і змушує замислитися!
Правовласникам