Книги » Новинки » Врятувати Тараса Шевченка
Врятувати Тараса Шевченка
Fb2

Книга Врятувати Тараса Шевченка Олександр Гаврош скачать fb2

Назва: Електронна книга Врятувати Тараса Шевченка
ISBN: 978-966-03-8494-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 156
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Врятувати Тараса Шевченка fb2

Короткий зміст книги Врятувати Тараса Шевченка - Олександр Гаврош

Фантастична повість Олександра Гавроша «Врятувати Тараса Шевченка» є продовженням книжки «Музей пригод», яка вийшла друком у видавництві «Фоліо» 2018 року.
Одного разу побачивши у Музеї Шевченка вже знайоме крісло-гойдалку — загадковий портал переміщення у часі, — директор Музею раритетів Роман Лук’янович Попадинець вирішує відправитися у ХІХ століття, щоб урятувати Тараса Григоровича від 10-річного заслання у казахські степи. Разом з ним вирушають у мандри часом син Попадинця Ясь та юна хранителька музейних фондів Яна Приймак. Героям доведеться пережити цілий калейдоскоп карколомних пригод — вони побувають у Києві ХІХ століття, познайомляться з Афанасьєвим, який згодом стане Афанасьєвим-Чужбин­ським, поспілкуються із самим Великим Кобзарем... А чи вдасться їм порятувати його, ви зможете дізнатися, прочитавши цю захопливу книжку з веселими малюнками. На сторінці ви можете завантажити книгу Врятувати Тараса Шевченка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Врятувати Тараса Шевченка належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Олександр Гаврош повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Врятувати Тараса Шевченка - Олександр Гаврош
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
6 вересня 2024 11:22
"Врятувати Тараса Шевченка" Олександра Гавроша - це захоплююче поєднання історії та фантастики, яке дозволяє читачам глибше зрозуміти постать Кобзаря. Автор майстерно створює атмосферу, в якій минуле та сучасність переплітаються, відкриваючи нові грані творчості Шевченка. Ця книга не лише розважає, але й спонукає до роздумів над важливістю культури та ідентичності.
Правовласникам