Книги » Новинки » Гітара, кості, кастет
Гітара, кості, кастет
Fb2

Книга Гітара, кості, кастет Френсіс Скотт Фіцджеральд скачать fb2

Назва: Електронна книга Гітара, кості, кастет
ISBN: 978-966-03-9564-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 316
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Гітара, кості, кастет fb2

Короткий зміст книги Гітара, кості, кастет - Френсіс Скотт Фіцджеральд

Френсіс Скотт Фіцджеральд (1896 — 1940) — американ­­­ський письменник, культова фігура свого часу. В своїх творах він переважно з іронією змальовував портрети сучасників. Герої новел Фіцджеральда часто перебувають у конфлікті несумісних прагнень задля досягнення «американської мрії». Вони емоційно неврівноважені, схильні до марнування життя, але прагнуть до багатства і неперебірливі у за­собах його здобування.
У книзі зібрані новели, створені у 1920-х роках. Закінчу­валась «епоха джазу», наближалась «велика депресія». На сторінці ви можете завантажити книгу Гітара, кості, кастет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гітара, кості, кастет належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Френсіс Скотт Фіцджеральд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гітара, кості, кастет - Френсіс Скотт Фіцджеральд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
29 серпня 2024 10:00
"Гітара, кості, кастет" Френсіса Скотта Фіцджеральда - це захоплюючий роман, що майстерно відображає епоху джазу та розкоші, переплетену з темами втрати і ілюзій. Стиль автора вражає своєю поетичністю, а персонажі залишають глибокий слід у свідомості читача. Це книга, яка спонукає до роздумів про справжні цінності в світі, де все здається на перший погляд ідеальним.
Правовласникам