Книги » Новинки » Остання красуня Півдня
Остання красуня Півдня
Fb2

Книга Остання красуня Півдня Френсіс Скотт Фіцджеральд скачать fb2

Назва: Електронна книга Остання красуня Півдня
ISBN: 978-966-03-8846-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 220
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Остання красуня Півдня fb2

Короткий зміст книги Остання красуня Півдня - Френсіс Скотт Фіцджеральд

Френсіс Скотт Фіцджеральд (1896—1940) — видатний американський письменник, який увійшов в історію світової літератури своїми творами про життя Америки 1920-х рр.
Видавництво «Фоліо» випустило друком у серії «Зарубіжні авторські зібрання» романи Фіцджеральда «Кохання останнього магната», «По той бік раю», «Ніч лагідна», а також збірку оповідань «Загадкова історія Бенджаміна Баттона».
Новели — «Остання красуня Півдня», «Буремний рейс», «Кришталева чаша», «Плавці» й ін., що ввійшли в збірку «Остання красуня Півдня», — зворушують і хвилюють. «Остання красуня Півдня» — це новела, у якій автор написав про себе, про свій час, трагічну любов і місце людини в його житті. «Кришталева чаша» — величезна кришталева чаша — символ невезіння й бездушної розкоші. Подарована до весілля героїні, вона тягне за собою низку трагічних і безглуздих подій. «Буремний рейс» — розповідь про те, що буремним може бути не лише рейс, а й людська фантазія, галюцинації, ревнощі… Хороші стосунки й довіра можуть зникнути через дрібниці. «Плавці» — всі ми, що плаваємо в океані життя. Хтось дрейфує, хтось мчить назустріч хвилям, хтось дозволяє хвилям нести його на гребенях… Різні новели — різні долі, різні настрої й підсумки. На сторінці ви можете завантажити книгу Остання красуня Півдня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Остання красуня Півдня належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Френсіс Скотт Фіцджеральд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Остання красуня Півдня - Френсіс Скотт Фіцджеральд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
5 вересня 2024 20:33
"Остання красуня Півдня" Френсіс Скотт Фіцджеральд — це вражаюча та тонка історія про красу, крихкість і втрати. Його майстерне зображення емоцій та соціальних контекстів змушує задуматися про цінність миттєвостей та непостійність життя. Читання цієї книги залишає глибокий слід у душі, відкриваючи нові грані людських переживань.
Правовласникам