Книги » Новинки » Росмерсгольм
Росмерсгольм
Fb2

Книга Росмерсгольм Генрік Ібсен скачать fb2

Назва: Електронна книга Росмерсгольм
ISBN: 978-966-03-9533-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 188
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Росмерсгольм fb2

Короткий зміст книги Росмерсгольм - Генрік Ібсен

Парадоксальна ситуація, коли гуманність слід доводити загибеллю…
Хвилювання, що охопило суспільство, відчувають учні школи та її ректор — лідер консерваторів Крол, колишній пастор Росмер й інші.
Росмер відмовляється від суспільних привілеїв і особистого спокою задля служіння народу. Його ідеї духовної шляхетності, визволення і щастя такі сильні, що перемогли буремний дух й аморалізм Ребеки Вест. Вона готова разом із ним нести народу звільнення від старих забобонів, що сковують душі людей і стають на заваді їхньому щастю… Росмер — останній герой Ібсена, який мріяв про моральну перебудову суспільства.
До збірки також увійшла п’єса «Будівничий Сольнес». На сторінці ви можете завантажити книгу Росмерсгольм в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Росмерсгольм належить до жанру Драма. Електронна книга автора Генрік Ібсен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Росмерсгольм - Генрік Ібсен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
29 серпня 2024 10:22
"Росмерсгольм" Генріха Ібсена – це глибока психологічна драма, що досліджує теми провини, свободи та людських стосунків. Ібсен майстерно створює напружену атмосферу, де кожен персонаж виявляє свою складність і внутрішні конфлікти. Ця п'єса залишає по собі глибокий слід, спонукаючи до роздумів про моральні вибори і їх наслідки.
Правовласникам