Книги » Новинки » Лист до короля
Лист до короля
Fb2

Книга Лист до короля Тонке Драгт скачать fb2

Назва: Електронна книга Лист до короля
ISBN: 978-617-7314-53-9
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Оригінальна назва: The Letter for the King
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Лист до короля fb2

Короткий зміст книги Лист до короля - Тонке Драгт

Історія, про яку піде мова в цій книжці, сталася давним-давно, за часів королів та лицарів, коли найголовнішими в житті були любов і дружба.
Юному відважному героєві Тіурі вмираючий лицар передає в руки лист, який неодмінно має бути доправлений королю. І хлопчик, заповітна мрія якого — стати лицарем, бере на себе цю місію. Він іще не підозрює, скільки небезпек йому доведеться подолати на шляху до королівського замку, зі скількох халеп виплутатися.
Книга нідерландської письменниці Тонке Драгт, створена в середині ХХ століття, — класичний лицарський дитячий роман, сповнений пригод, романтики й благородства. Його відзначено низкою престижних літературних премій, видано багатотисячними тиражами, перекладено багатьма мовами світу й екранізовано. На сторінці ви можете завантажити книгу Лист до короля в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лист до короля належить до жанру Кіноромани і екранізації. Електронна книга автора Тонке Драгт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лист до короля - Тонке Драгт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
29 серпня 2024 11:55
"Лист до короля" Тонке Драгт — це захоплююча історія про відвагу та дружбу, яка занурює читача у світ пригод і магії. Сюжет сповнений інтриг та несподіваних поворотів, що тримають в напрузі до самого кінця. Яскраві персонажі та їхнє становлення роблять цю книгу справжньою перлиною для любителів фентезі.
Правовласникам