Книги » Новинки » Про жінок за 50. Психологія вікових змін
Про жінок за 50. Психологія вікових змін
Fb2

Книга Про жінок за 50. Психологія вікових змін Наталія Підлісна скачать fb2

Назва: Електронна книга Про жінок за 50. Психологія вікових змін
ISBN: 978-617-7960-03-3
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Про жінок за 50. Психологія вікових змін fb2

Короткий зміст книги Про жінок за 50. Психологія вікових змін - Наталія Підлісна

Ви — жінка в розквіті осінньої життєвої пори. І, здається, раптом щось пішло не так: світ змінився в гірший бік, усі довкола вас не розуміють, та й ви почуваєтеся не надто добре, не встигаєте за сучасним ритмом на роботі й постійно конфліктуєте з родиною. Що трапилося? Де ви повернули не туди? Яких змін не помітили?
У цій книжці психологиня Наталя Підлісна пояснить особливості жіночих вікових змін, наведе приклади із власної психологічної практики, базовані на реальних історіях, і переконає, що нічого страшного з вами не трапилося, а незручне в нашому суспільстві слово «клімакс» — не таке страшне, як його малюють. На сторінці ви можете завантажити книгу Про жінок за 50. Психологія вікових змін в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про жінок за 50. Психологія вікових змін належить до жанру Основи вікової психології. Електронна книга автора Наталія Підлісна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про жінок за 50. Психологія вікових змін - Наталія Підлісна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
29 серпня 2024 12:44
Книга Наталії Підлісної "Про жінок за 50. Психологія вікових змін" є глибоким і чуттєвим дослідженням емоційних та психологічних аспектів життя жінок у зрілому віці. Автор майстерно поєднує наукові дані з особистими історіями, що робить матеріал надзвичайно доступним і зрозумілим. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне зрозуміти себе або близьких у цьому важливому життєвому періоді.
Правовласникам