Книги » Новинки » Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки
Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки
Fb2

Книга Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки Отто Вольф скачать fb2

Назва: Електронна книга Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки
ISBN: 978-617-7314-74-4
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Оригінальна назва: What Are We Really Eating? Practical Aspects of Nutrition from the Perspective of Spiritual Science
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки fb2

Короткий зміст книги Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки - Отто Вольф

Науковий підхід до дослідження теми харчування зумовив збільшення промислового виробництва їжі. Нам відомі різноманітні характеристики їжі, однак промислова переробка призводить до того, що сила їжі невпинно втрачається. Через це люди вже не впевнені, які продукти в наш час є здоровими.
Автор має на меті надати можливість споживачам сформувати свою власну думку про їжу, яку вони вживають. Він орієнтується на принцип Анґелуса Сілезіуса: «Нас живить не хліб. У хлібові нас живить вічне Слово Бога, Життя та Дух». Д-р Вольф вказує на те, що ми живимося не власне фізичними речовинами, а силою життя, яку вони в собі несуть. У сучасному землеробстві повністю втрачено знання про те, що життя – це перетворене світло. Проте погляд на їжу, який існує в біодинамічному землеробстві, може допомогти нам по-справжньому проникнути в суть якості їжі та зрозуміти цю суть.
Книжка дістала широке визнання, і її перекладено багатьма мовами, зокрема – китайською та російською. На сторінці ви можете завантажити книгу Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки належить до жанру Краса і здоров'я. Електронна книга автора Отто Вольф повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Що ми насправді їмо? Практичні аспекти харчування з погляду духовної науки - Отто Вольф
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
29 серпня 2024 13:00
Книга Отто Вольфа "Що ми насправді їмо?" пропонує унікальний погляд на харчування, поєднуючи практичні аспекти з духовними аспектами науки. Автор глибоко розкриває взаємозв'язок між їжею та нашим внутрішнім станом, що спонукає до переосмислення щоденних звичок. Цей твір стане корисним ресурсом для всіх, хто прагне зрозуміти, як наше харчування впливає на тіло і душу.
Правовласникам