Книги » Новинки » Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною
Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною
Fb2

Книга Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною Олена Любченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною
ISBN: 978-617-7820-34-4
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною fb2

Короткий зміст книги Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною - Олена Любченко

Усі ми хочемо жити щасливим, наповненим життям, але найчастіше ідеал щасливого життя шукаємо десь-інде: хочемо виглядати успішними в чужих очах, намагаємося відповідати очікуванням близьких і взагалі бути не гіршими за інших. Але чи часто ми запитуємо себе: «Що потрібно для щастя саме мені?».
Відома психологиня і коучиня Олена Любченко у книзі «Переписати життя» розповідає, як навчитися слухати себе, усвідомлювати власні бажання і планувати необхідні зміни, щоб нарешті жити своїм неповторним життям. І — найголовніше — як переписати життя максимально безболісно. На сторінці ви можете завантажити книгу Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною належить до жанру Щастя. Електронна книга автора Олена Любченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Переписати життя. Як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною - Олена Любченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
29 серпня 2024 13:11
Книга Олени Любченко "Переписати життя" - це надихаючий посібник, який спонукає до саморефлексії та змін у житті. Авторка майстерно поєднує практичні поради з особистими історіями, що робить читання не лише корисним, але й емоційно збагачуючим. Рекомендую всім, хто прагне знайти свій шлях до щастя та гармонії.
Правовласникам