Книги » Новинки » Я зможу виховати щасливу дитину
Я зможу виховати щасливу дитину
Fb2

Книга Я зможу виховати щасливу дитину Світлана Єфременкова скачать fb2

Назва: Електронна книга Я зможу виховати щасливу дитину
ISBN: 978-617-00-3489-2
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Я зможу виховати щасливу дитину fb2

Короткий зміст книги Я зможу виховати щасливу дитину - Світлана Єфременкова

Намагаючись виховати дитину щасливою, ми часто перечитуємо багато літератури, шукаємо техніки та вправи, щоб вплинути на виховання дитини. Та ми забуваємо про те, що для цього впливати слід не лише на дитину, але й на себе.
Ця книжка містить стратегію розвитку дитини і себе як прикладу для наслідування. Вона покликана створити такі умови для дитини, в яких малюк зростатиме в любові, повазі та прийнятті й матиме прекрасний приклад того, як можна зробити своє життя щасливим.
Лише 50 % цієї книги написано про виховання щасливої дитини, інші 50 % — про виховання щасливих себе. Адже приклад того, як стати і бути щасливою людиною — це найкраще, що ви можете дати своїм дітям! На сторінці ви можете завантажити книгу Я зможу виховати щасливу дитину в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я зможу виховати щасливу дитину належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Світлана Єфременкова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я зможу виховати щасливу дитину - Світлана Єфременкова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
8 вересня 2024 21:11
Книга Світлани Єфременкової "Я зможу виховати щасливу дитину" вражає своєю практичністю та глибоким розумінням дитячої психології. Авторка ділиться цінними порадами, які допомагають батькам створити гармонійне середовище для розвитку дітей. Це надзвичайно корисне чтиво для всіх, хто прагне виховати щасливу та впевнену в собі особистість.
Правовласникам