Книги » Новинки » Фауст
Фауст
Fb2

Книга Фауст Йоган Вольфганг Гете скачать fb2

Назва: Електронна книга Фауст
ISBN: SMP2300000141658
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Фауст fb2

Короткий зміст книги Фауст - Йоган Вольфганг Гете

Фауст» — безсмертна трагедія геніального німецького поета Йоганна Вольфґанґа фон Ґете, що стала одним із шедеврів світової літератури.
«Фауст» був створений на основі середньовічних німецьких ска-зань. Але під пером Ґете маг і чаклун Йоганн Фауст перетворився на вченого, втомленого від безплідності власного життя і томління духу. Щоб знайти сенс і цінність людського існування, він вирішуєть укласти угоду з підступним посланцем пекла.
Геніальне творіння, присвячене пізнанню життя, творчої силі людського духу, протистояння Бога і сатани, Ґете створював протя-гом усього свого життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Фауст в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фауст належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Йоган Вольфганг Гете повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фауст - Йоган Вольфганг Гете
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
29 серпня 2024 15:44
"Фауст" Йоганна Вольфганга Гете — це глибокий і філософський твір, що досліджує людську природу, прагнення до знань і моральні дилеми. Через образи Фауста та Мефістофеля автор порушує питання про ціну, яку ми готові заплатити за досягнення своїх мрій. Ця класична трагедія залишається актуальною й сьогодні, надихаючи читачів на роздуми про сенс життя та межі людських амбіцій.
Правовласникам