Книги » Новинки » Мисливські усмішки
Мисливські усмішки
Fb2

Книга Мисливські усмішки Остап Вишня скачать fb2

Назва: Електронна книга Мисливські усмішки
ISBN: 9786171276031
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Мисливські усмішки fb2

Короткий зміст книги Мисливські усмішки - Остап Вишня

Найкращі взірці самобутнього жанру — у повному обсязі й без купюр! Твори Павла Михайловича Губенка, відомого під псевдонімом Остап Вишня, виходили мільйонними накладами, їх знали навіть неписьменні. Попри це, а може, саме через народну популярність українського автора було репресовано. У радянські часи значна частина «усмішок» Остапа Вишні була заборонена чи понівечена цензорами.
До цієї збірки увійшли найпопулярніші та найвідоміші твори автора, які здатні викликати щиру усмішку навіть у найсмутніші дні. На сторінці ви можете завантажити книгу Мисливські усмішки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мисливські усмішки належить до жанру Гумор. Сатира. Електронна книга автора Остап Вишня повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мисливські усмішки - Остап Вишня
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
29 серпня 2024 17:44
"Мисливські усмішки" Остапа Вишні – це чарівна колекція тонкого гумору та спостережливості, яка переносить читача в світ української природи та мисливських пригод. Автор майстерно поєднує легкість оповіді з глибокими спостереженнями про людську натуру, створюючи неповторну атмосферу. Книга залишає після себе приємний смак усмішки та бажання знову зануритися в її сторінки.
Правовласникам