Книги » Новинки » Гніздо Кажана
Гніздо Кажана
Fb2

Книга Гніздо Кажана Дарина Гнатко скачать fb2

Назва: Електронна книга Гніздо Кажана
ISBN: 9786171275133
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Гніздо Кажана fb2

Короткий зміст книги Гніздо Кажана - Дарина Гнатко

Данило Кажанівський продав душу дияволу. Скільки дівочих душ він занапастив! Коли одна дівчина наклала на себе руки, козак Ілько Косозуб зібрав людей для помсти, і Данила спалили.
Минуло майже сто років. У Миргороді планує весілля Роман Кажанівський, його наречена Ліза мала б радіти… якби не цей холод між ними. Натомість вона все частіше думає про Ярослава, кузена Романа та господаря маєтку «Гніздо Кажана». Чорні язики кажуть, що він ще гірший від свого предка. Та її нестримно тягне до нього. Між ними — прірва і гострі уламки минулого. Аби не втратити Лізу, Роман розповідає, що Ярослав — справжнє чудовисько. Та поступово Ліза усвідомлює, що справжній монстр не завжди той, що з чорними крилами… На сторінці ви можете завантажити книгу Гніздо Кажана в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гніздо Кажана належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Дарина Гнатко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гніздо Кажана - Дарина Гнатко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
29 серпня 2024 18:00
"Гніздо Кажана" Дарини Гнатко вражає глибоким психологізмом та емоційною наповненістью. Авторка майстерно відтворює атмосферу складних людських стосунків, змушуючи читача задуматися над важливими життєвими питаннями. Це книга, яка залишає слід у серці і спонукає до роздумів.
Правовласникам