Книги » Новинки » Між небом і землею
Між небом і землею
Fb2

Книга Між небом і землею Марк Леві скачать fb2

Автор: Марк Леві
Назва: Електронна книга Між небом і землею
ISBN: 9786171275041
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Et si c’etait vrai...
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Між небом і землею fb2

Короткий зміст книги Між небом і землею - Марк Леві

У світі продано понад 1 млн примірників
Екранізація з Різ Візерспун у головній ролі
Для прихильників романів Джоджо Мойєс

Лорен жила звичайним життям. У буденних радощах та дрібних проблемах. Працювала в лікарні, допомагала людям. Доки одного разу не потрапила в жахливу аварію. Вона опиняється в комі, за крок від смерті та життя.
Артур — молодий архітектор. Він винаймає квартиру, планує щоденні справи. Одного дня хлопець зустрічає в помешканні молоду дівчину. Виявляється, вона — власниця квартири. Її звуть Лорен, і вона не розуміє, чому саме Артур бачить її…
А якщо Артур — остання нитка, яка не дає Лорен втратити себе десь між небом і землею? І лише його любов здатна повернути її до життя… На сторінці ви можете завантажити книгу Між небом і землею в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Між небом і землею належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марк Леві повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Між небом і землею - Марк Леві
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
29 серпня 2024 19:11
"Між небом і землею" Марка Леві - це зворушлива і прониклива історія про кохання, втрати та пошук сенсу життя. Author майстерно поєднує елементи драми і романтики, створюючи атмосферу, яка залишає глибокий відбиток в душі. Ця книга змушує задуматися над важливістю кожного моменту і цінністю людських стосунків.
Правовласникам