Книги » Новинки » ВІЙН@. Битви в кіберпросторі
ВІЙН@. Битви в кіберпросторі
Fb2

Книга ВІЙН@. Битви в кіберпросторі Шейн Гарріс скачать fb2

Назва: Електронна книга ВІЙН@. Битви в кіберпросторі
ISBN: 978-617-7654-25-3
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Кількість сторінок: 196
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать ВІЙН@. Битви в кіберпросторі fb2

Короткий зміст книги ВІЙН@. Битви в кіберпросторі - Шейн Гарріс

Наші мрії донедавна були пов’язані з міжгалактичними мандрівками та підкоренням космосу, квітами на Марсі й корисними копалинами на Юпітері… А поруч тривала розробка стратегій війн, армії шпигунів (або розвідників) наполегливо полювали на надсек­ретні дослідження.
Інформаційна революція кінця тисячоліття змінила майже все. Сьогодні шпигунам не потрібно викрадати паперові документи з офісів чи підслуховувати розмови інженерів у кабінетах. Вони нав­чилися цупити інформацію віддалено, за допомогою комп’ютерних мереж.
Відомий американський журналіст Шейн Гарріс ретельно дослідив етапи розвитку військово-мережевого комплексу США, питання кібершпигунства та стратегій кібервійн – війн майбутнього. Ця книжка стала підсумком його багаторічної роботи.
Новітні технології тепер є буденністю в житті майже кожного з нас. Не варто їх недооцінювати. Інтернет приховує чимало несподіванок, загроз і пасток. Будьте пильними та обережними! На сторінці ви можете завантажити книгу ВІЙН@. Битви в кіберпросторі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання ВІЙН@. Битви в кіберпросторі належить до жанру Військова наука. Історія військової справи. Електронна книга автора Шейн Гарріс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу ВІЙН@. Битви в кіберпросторі - Шейн Гарріс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
30 серпня 2024 00:44
Книга "ВІЙН@. Битви в кіберпросторі" Шейна Гарріса пропонує захоплюючий погляд на сучасні кіберконфлікти і їхній вплив на глобальну безпеку. Автор майстерно поєднує аналітику з захоплюючими історіями, що дозволяє читачеві зрозуміти складність нової ери війни. Це важливе читання для всіх, хто цікавиться технологіями та їх роллю у сучасних конфліктах.
Правовласникам