Книги » Новинки » Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній
Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній
Fb2

Книга Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній Юрій Когут скачать fb2

Назва: Електронна книга Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній
ISBN: 978-966-97546-9-1
Мова: Українська
Видавництво: Консалтингова компанія Сідкон
Кількість сторінок: 372
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній fb2

Короткий зміст книги Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній - Юрій Когут

Практичний посібник підготовлено експертом з більш ніж 20-ти річним практичним досвідом в сфері кібербезпеки та корпоративної безпеки бізнесу, та є першим українським виданням, в якому акумульовані теоретичні знання та практичний досвід, системно розкриті питання та технології забезпечення кібер-безпеки на рівнях держави, суспільства, бізнесу та особистості в епоху цифрової економіки.
В посібнику вперше системно проаналізовано загрози безпеці держави, суспільства, бізнесу та особистості у кіберпросторі, в т.ч. кіберзлочини як окремий вид кіберзагроз та запропоновані технології протидії та боротьби з ними.
Посібник рекомендується до використання як практикам — власникам та керівникам бізнесу, керівникам відповідних підрозділів підприємств, компаній та банків, спеціалістам сфери цифрової трансформації, інформаційної безпеки та кібер безпеки, державним посадовцям, що працюють у секторі діджиталізації, так і науковцям у сфері кібербезпеки, докторантам, аспірантам та студентам вищих навчальних закладів спеціальностей 12.125 «Кібербезпека», 12.121 «Інженерія програмного забезпечення», 12.122 «Комп`ютерні науки та інформаційні технології» та інших спеціальностей у сфері інформаційних технологій. На сторінці ви можете завантажити книгу Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Юрій Когут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній - Юрій Когут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
18 серпня 2024 08:44
Книга "Кібербезпека та ризики цифрової трансформації компаній" Юрія Когута є надзвичайно актуальним та корисним посібником для всіх, хто хоче зрозуміти складнощі сучасного цифрового середовища. Автор детально розглядає загрози, з якими стикаються компанії, та пропонує практичні рішення для їх подолання. Чіткість викладу та глибина аналізу роблять цю книгу цінним ресурсом для фахівців у сфері кібербезпеки.
Правовласникам