Книги » Новинки » Майбутнє? Китай!
Майбутнє? Китай!
Fb2

Книга Майбутнє? Китай! Франк Зірен скачать fb2

Назва: Електронна книга Майбутнє? Китай!
ISBN: 978-617-7281-27-5
Мова: Українська
Видавництво: Бурда-Україна
Оригінальна назва: Zukunft? China! Wie die neue Supermacht unser Leben, unsere Politik, unsere Wirtschaft verändert
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Майбутнє? Китай! fb2

Короткий зміст книги Майбутнє? Китай! - Франк Зірен

Франк Зірен – один із провідних німецьких експертів з Китаю, автор книжок, журналіст та документаліст, з 1994 року живе в Китаї. У своїй книжці він глибоко аналізує динамічний розвиток цієї держави протягом останніх десятиліть та детально описує різні аспекти її розвитку – від автомобільної промисловості, штучного інтелекту, величезних інфраструктурних проектів до політичної системи, свободи слова та демократії загалом.
Франк Зірен показує, як Китай кидає прямий виклик Заходу і що означає для нас ця нова супердержава – як шанси, так і загрози. На сторінці ви можете завантажити книгу Майбутнє? Китай! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Майбутнє? Китай! належить до жанру Політологія. Політичні мемуари. Електронна книга автора Франк Зірен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Майбутнє? Китай! - Франк Зірен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
30 серпня 2024 02:22
Книга "Майбутнє? Китай!" Франка Зірена захоплює глибоким аналізом сучасних геополітичних тенденцій та економічних трансформацій Китаю. Автор вміло поєднує факти з особистими спостереженнями, що робить матеріал живим і актуальним. Рекомендую всім, хто цікавиться майбутнім світової політики та економіки!
Правовласникам