Книги » Новинки » Октавіан Август. Народження Римської імперії
Октавіан Август. Народження Римської імперії
Fb2

Книга Октавіан Август. Народження Римської імперії Володимир Дмитренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Октавіан Август. Народження Римської імперії
ISBN: 978-966-663-325-8
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Октавіан Август. Народження Римської імперії fb2

Короткий зміст книги Октавіан Август. Народження Римської імперії - Володимир Дмитренко

Прах Октавіана Августа було урочисто поховано у мавзолеї, заздалегідь побудо­ваному за його наказом, а його самого — обожнено рішенням римського сенату. Він владарював майже шістдесят років і став першим римським імператором, зумів об’єднати в своїх руках військову, громадянську та ре­лігійну владу. Октавіан Август вивів Римську державу з руїни й сваволі громадянських воєн і привів до стабільності й процвітання.
Коли загинув Гай Юлій Цезар, усиновлений ним небіж, 19-річний Гай Ок­та­вій, не мав ані війська, ані впливу. І ця книга розповість вам про те, як Гай Октавій став Октавіаном, консулом і тріумвіром, а потім — імператором Октавіаном Августом. На сторінці ви можете завантажити книгу Октавіан Август. Народження Римської імперії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Октавіан Август. Народження Римської імперії належить до жанру Європа. Електронна книга автора Володимир Дмитренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Октавіан Август. Народження Римської імперії - Володимир Дмитренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
30 серпня 2024 02:44
Книга Володимира Дмитренка "Октавіан Август. Народження Римської імперії" вражає глибиною аналізу та детальним описом епохи, що стала основою для сучасної Європи. Автор майстерно зображує складний шлях Октавіана до влади, підкреслюючи його політичну геніальність і вплив на формування Римської імперії. Це видання стане справжнім відкриттям для всіх, хто цікавиться історією та культурою давнього Риму.
Правовласникам