Книги » Новинки » Без мужика
Без мужика
Fb2

Книга Без мужика Євгенія Кононенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Без мужика
ISBN: 966-663-163-6
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2005
Формат: Електронна

Скачать Без мужика fb2

Короткий зміст книги Без мужика - Євгенія Кононенко

Усі три твори, зібрані під цією обкладинкою, були написані Євгенією Кононенко в різні роки, але в часі – майже миттєво. Імпульсивність, автобіографічність, драматичність притаманні стилю письменниці тою ж мірою, що й певна сповідальна інтонація.
А коли сповідаєшся перед людьми, то говориш щось таке, чому люди вірять. Але чи так все було насправді, чи ні… Тут вже справа така – хто як хоче, так і сприймає. Тим більше, коли знаходить у цьому унікальному досвіді щось дуже близьке й знайоме. На сторінці ви можете завантажити книгу Без мужика в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Без мужика належить до жанру Сучасна жінка. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Без мужика - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
30 серпня 2024 05:00
«Без мужика» Євгенії Кононенко — це проникливий роман, що майстерно досліджує питання жіночої ідентичності та самодостатності. Авторка вміло поєднує гумор і глибокі роздуми, створюючи яскраві образи героїнь, які вчаться жити і любити без традиційних стереотипів. Читання цієї книги — це справжня насолода для тих, хто цінує сучасну українську літературу.
Правовласникам