Книги » Новинки » Дефіляда
Дефіляда
Fb2

Книга Дефіляда Василь Кожелянко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дефіляда
ISBN: 978-966-663-219-0
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2007
Формат: Електронна

Скачать Дефіляда fb2

Короткий зміст книги Дефіляда - Василь Кожелянко

До книжки увійшли три найкращі романи Кожелянка у жанрі альтернативної історії.
Автор ретельно виписав майже потворні, а тому — анекдотичні машкари сучасної української міфології, використав майже усі бридотні до нав’язливості штампи «ментальних технологій» наявних в Україні друкованих засобів масової інформації, визбирав усі елементи національно-значущих чеснот народів, які тісно населяють «неньку», і після такої героїчної дослідницької праці любесенько, «на повну катушку» з усього назбираного мотлоху познущався.
Розкішна інтелектуальна забава для тих, хто має почуття гумору. На сторінці ви можете завантажити книгу Дефіляда в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дефіляда належить до жанру Альтернативна історія. Електронна книга автора Василь Кожелянко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дефіляда - Василь Кожелянко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
30 серпня 2024 05:44
«Дефіляда» Василя Кожелянка вражає своєю глибиною і емоційною насиченістю. Автор майстерно переплітає особисті долі героїв з історичними подіями, що робить книгу не лише захопливою, але й повчальною. Це твір, який змушує замислитися над цінностями життя та ідентичністю.
Правовласникам