Книги » Новинки » Карго-маркетинг і Україна
Карго-маркетинг і Україна
Fb2

Книга Карго-маркетинг і Україна Олексій Філановський скачать fb2

Назва: Електронна книга Карго-маркетинг і Україна
ISBN: 978-617-522-006-1
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Карго-маркетинг і Україна fb2

Короткий зміст книги Карго-маркетинг і Україна - Олексій Філановський

Ми живемо в країні, де переміг «карго-маркетинг» — маркетингу що спирається на міфи і фікції. Деяким бізнесам комфортно в обіймах цього культу, але рано чи пізно зіткнення реальності та міфології призводить до руйнівних наслідків. Олексій Філановський, відомий український маркетолог, на сторінках цієї книжки аналізує найпоширеніші бізнес-міфи і пропонує прості і прозорі методи та інструменти, що допоможуть налагодити справді ефективну роботу маркетингу. Друга частина книги присвячена філософським проблемам маркетингу — зокрема тому, як він створює цінність, що задовольняє запити споживачів і сприяє процвітанню компаній.
Спираючись на фундаментальні засади засвоєння інформації, автор ділиться власним багатим досвідом будівництва успішних брендів. Третя частина книжки пропонує читачеві зазирнути в недалеке майбутнє за допомогою вже наявних трендів, що в найближчі десятиліття радикально змінять суспільство, споживання і ринки. На сторінці ви можете завантажити книгу Карго-маркетинг і Україна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Карго-маркетинг і Україна належить до жанру Маркетинг. Загальні питання. Електронна книга автора Олексій Філановський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Карго-маркетинг і Україна - Олексій Філановський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
27 серпня 2024 23:44
Книга Олексія Філановського "Карго-маркетинг і Україна" пропонує глибокий аналіз сучасних маркетингових стратегій, співвідносячи їх з реаліями українського ринку. Автор вміло поєднує теорію з практичними прикладами, що робить матеріал доступним та зрозумілим. Це корисне читання для маркетологів, підприємців і всіх, хто прагне розвивати свій бізнес в умовах динамічних змін.
Правовласникам