Книги » Новинки » Логіка речей
Логіка речей
Fb2

Книга Логіка речей Василь Кожелянко скачать fb2

Назва: Електронна книга Логіка речей
ISBN: 978-966-663-275-6
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2008
Формат: Електронна

Скачать Логіка речей fb2

Короткий зміст книги Логіка речей - Василь Кожелянко

Усі ми так чи так залежимо від речей, простих та буденних, — як-то одяг, аксесуари, різні корисні чи марні дрібнички, умебльовання житла й робочого місця і т. д., одне слово, всього того, що якось барвисто урізноманітнює сірість існування, — але мало хто наважується у цьому зізнатись. «Логіка речей» — це гола правда, а у цьому житті немає нічого смішнішого й страшнішого за правду.
Людям зі слабкою нервовою системою та схиль­ним до депресії читати не рекомендується! На сторінці ви можете завантажити книгу Логіка речей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Логіка речей належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Василь Кожелянко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Логіка речей - Василь Кожелянко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
30 серпня 2024 07:22
"Логіка речей" Василя Кожелянка вражає глибиною і оригінальністю думок. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з повсякденними реаліями, спонукаючи читача замислитися над сутністю буття. Книга залишає після себе багатий емоційний слід та бажання досліджувати світ навколо.
Правовласникам