Книги » Новинки » Холодний вітер перемін
Холодний вітер перемін
Fb2

Книга Холодний вітер перемін Ніна Фіалко скачать fb2

Назва: Електронна книга Холодний вітер перемін
ISBN: 978-966-10-5508-6
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Холодний вітер перемін fb2

Короткий зміст книги Холодний вітер перемін - Ніна Фіалко

У звичайній сім’ї три сестри торують шлях у майбутнє. Вибір старшої зупинився на мальовничому Тернополі, де швидкими темпами будували бавовняний комбінат і заманювали дівчат перспективою не тільки гідної праці, а й наданням безкоштовного житла. Після закінчення училища молодші сестри успішно влилися в новий колектив і про краще життя не мріяли. Старша обрала іншу спеціальність і вважала, що людина створена для щастя і не повинна всю себе віддавати роботі. Йдучи за покликом серця, допустила непоправну помилку, яка стала чорною міткою в долі... Холодний вітер перемін, що, як заморозки, вразили усе живе, приніс українцям розрив економічних зв’язків і занепад багатьох підприємств-гігантів. Жертвами недолугої державної політики стали тисячі людей, які залишилися без житла і роботи... Роман насичений багатьма подіями, які старше покоління пережило, а молоде має про них знати. Героїні кохають, народжують дітей, розлучаються, шукають і знаходять сенс буття. Твір динамічний і захоплюючий.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Холодний вітер перемін в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Холодний вітер перемін належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ніна Фіалко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Холодний вітер перемін - Ніна Фіалко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
6 вересня 2024 20:33
"Холодний вітер перемін" Ніни Фіалко вражає глибоким проникненням у психологію персонажів та їхніх переживань. Авторка майстерно передає атмосферу змін і викликів, з якими стикаються герої, що робить роман дуже актуальним і зворушливим. Читач не може залишитися байдужим до їхніх історій, адже кожен знайде щось знайоме у цих переживаннях.
Правовласникам