Книги » Новинки » Рілла з Інглсайду
Рілла з Інглсайду
Fb2

Книга Рілла з Інглсайду Люсі-Мод Монтгомері скачать fb2

Назва: Електронна книга Рілла з Інглсайду
ISBN: 978-966-03-9460-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Rilla of Ingleside
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Рілла з Інглсайду fb2

Короткий зміст книги Рілла з Інглсайду - Люсі-Мод Монтгомері

У заключному романі з циклу про Енн звичне життя порушують драматичні події Першої світової війни.
Джем Блайт, Фейт і Геральд Мередіти вже завершили навчання в Редмонтському коледжі. Волтер, Нан і Ді Блайти збираються вступати до Редмонда, а Карл Мередіт та Ширлі Блайт тільки закінчили Королівську академію. Наймолодша з дітей Енн, Рілла, ще роздумує, чи готова до академії. Саме вона — п’ятнадцятирічна Рілла Блайт — головна героїня книги. На тлі великої війни зростає дівчина-підліток, вона стикається з труднощами, які змінюють її як особистість, спонукають до розвитку.
Разом з персонажами книги ми проживаємо чотири роки тривоги, страхів і втрат, але й любові, надії та сподівань. На сторінці ви можете завантажити книгу Рілла з Інглсайду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рілла з Інглсайду належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Люсі-Мод Монтгомері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рілла з Інглсайду - Люсі-Мод Монтгомері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
30 серпня 2024 14:00
"Рілл з Інглсайду" Люсі-Мод Монтгомері — це чарівна і зворушлива історія про дорослішання, дружбу та пошук свого місця в світі. Авторка майстерно передає атмосферу маленького містечка та глибокі переживання героїні, що робить книгу близькою та зрозумілою читачеві. Це справжня класика, яка залишає теплий слід у серці.
Правовласникам