Книги » Новинки » Енн з Інглсайду
Енн з Інглсайду
Fb2

Книга Енн з Інглсайду Люсі-Мод Монтгомері скачать fb2

Назва: Електронна книга Енн з Інглсайду
ISBN: 978-966-03-9434-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 332
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Енн з Інглсайду fb2

Короткий зміст книги Енн з Інглсайду - Люсі-Мод Монтгомері

Щасливе подружжя Енн і Гілберт з п’ятьма дітьми живуть в містечку Глен Сент Мері в улюбленому Інглсайді. Енн і Гілберт разом уже п’ятнадцять років. Діти зростають, знаходять друзів, пізнають радість і горе, правду та брехню. Джем, старший з дітей, хоче якнайшвидше подорослішати. Волтер має поетичну натуру, Ді дуже довірлива, а її близнючка Нан полюблять завжди бути в центрі уваги. Ширлі — наймолодший. Всіх можуть втішити й підбадьорити люблячі батьки. На радість сім’ї, в Енн народжується шоста дитина, Рілла.
Життя постійно випробовує Енн — треба бути і доброю матір’ю, і мудрою жінкою, і гостинною сусідкою. Вчитися на власних помилках, сумніватися в собі, але вкотре знаходити силу, любов і підтримку у своїх найрідніших. На сторінці ви можете завантажити книгу Енн з Інглсайду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Енн з Інглсайду належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Люсі-Мод Монтгомері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Енн з Інглсайду - Люсі-Мод Монтгомері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
30 серпня 2024 17:33
"Енн з Інглсайду" Люсі-Мод Монтгомері — це чарівна історія про мрію, дружбу та прийняття себе. Головна героїня, Енн, вражає своєю яскравою особистістю та незламним оптимізмом, а її пригоди в маленькому містечку надихають на віру в краще. Ця книга залишає теплий слід у серці та спонукає до роздумів про важливість мрій у житті.
Правовласникам