Книги » Новинки » Ігор Сікорський
Ігор Сікорський
Fb2

Книга Ігор Сікорський Ігор Коляда скачать fb2

Назва: Електронна книга Ігор Сікорський
ISBN: 978-966-03-9515-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 121
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Ігор Сікорський fb2

Короткий зміст книги Ігор Сікорський - Ігор Коляда

Ігор Сікорський (1889—1972) — авіаконструктор і відчайдушний пілот власних літаків, «батько світового гвинтокрилобудування», вчений та філософ. Його «Ілля Муромець», найкращий літак Першої світової війни, став прообразом пасажирської та стратегічної бомбар­дувальної авіації. Уже у двадцять два роки авіаконструктор-киянин підкорив Європу власними винаходами. Він навчався та працював у Парижі, Києві, Петербурзі, згодом емігрував до США, де займався серійним гвинтокрилобудуванням, створенням перших міжконтинентальних пасажирських авіалайнерів. Машинам фірми Сікорського на­лежала більшість світових рекордів, зокрема абсолютних.
Ця книжка містить відомості про походження Ігоря Сікорського, його батьків — родину Сікорських, яку добре знали в Києві, та розкриває феномен авіаконструктора зі світовим ім’ям. До видання також увійшли згадки про релігійно-філософську творчість цього великого трудівника. На сторінці ви можете завантажити книгу Ігор Сікорський в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ігор Сікорський належить до жанру Інженери. Електронна книга автора Ігор Коляда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ігор Сікорський - Ігор Коляда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
30 серпня 2024 15:33
Книга "Ігор Сікорський" Ігоря Коляди є захоплюючим дослідженням життя та досягнень видатного авіаконструктора. Автор майстерно поєднує біографічні факти з історичним контекстом, що дозволяє читачеві глибше зрозуміти внесок Сікорського в авіацію. Це читання буде цікаве не лише фахівцям, а й усім, хто цінує видатні особистості в історії науки і техніки.
Правовласникам