Книги » Новинки » Ігор Сікорський. Київський зліт
Ігор Сікорський. Київський зліт
Fb2

Книга Ігор Сікорський. Київський зліт Ігор Шпак скачать fb2

Автор: Ігор Шпак
Назва: Електронна книга Ігор Сікорський. Київський зліт
ISBN: 978-617-7393-28-2
Мова: Українська
Видавництво: АДЕФ-Украина
Кількість сторінок: 116
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Ігор Сікорський. Київський зліт fb2

Короткий зміст книги Ігор Сікорський. Київський зліт - Ігор Шпак

Сьогодні, коли ім’я Ігоря Сікорського - видатного киянина, авіаконструктора, філософа, знайоме багатьом українцям, автор запрошує читача в особистий всесвіт цієї неординарної людини. Книга розповідає про три періоди життя Сікорського. Київський - дитинство, освіта, перші польоти; петербурзький - визнання, робота головного інженера, прихильність влади; американський - знову все з нуля до всесвітнього визнання та тріумфу.
Ігор Сікорський - славетний син української землі. Ми маємо всі підстави пишатися ним, адже в Україні - коріння сім’ї Сікорських, зокрема, в Києві - родова садиба, на території Київського політехнічного інституту - пам’ятник видатному студентові, на Байковому кладовищі - могили батьків.
Життєвий та творчий шлях Ігоря Сікорського - це для нас дороговказ, взірець цілеспрямованості та відповідальності особистості перед цивілізацією. На сторінці ви можете завантажити книгу Ігор Сікорський. Київський зліт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ігор Сікорський. Київський зліт належить до жанру Інженери. Електронна книга автора Ігор Шпак повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ігор Сікорський. Київський зліт - Ігор Шпак
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам