Книги » Новинки » Деміан. Кнульп
Деміан. Кнульп
Fb2

Книга Деміан. Кнульп Герман Гессе скачать fb2

Назва: Електронна книга Деміан. Кнульп
ISBN: 978-966-03-9377-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Demian. Knulp
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Деміан. Кнульп fb2

Короткий зміст книги Деміан. Кнульп - Герман Гессе

Роман «Деміан» — це глибоко особиста, суб’єктивно за­барв­лена сповідь героя. Вона виражає сподівання частини захід­ноєвропейської інтелігенції, яка втратила віру у «стадні» ідеали попередньої епохи і стала на болісно важкий, але неминучий «шлях всередину», шлях утвердження своєї самобутності.
Кнульп — волоцюга за переконанням. Всім своїм життям, та й смертю теж, він демонструє переваги мандрівника, який відрікається від вузького осілого побуту в ім’я індивідуальної свободи. Його душа відкрита назустріч природі, красі, він цінує в людях не багатство чи суспільне становище, а душевні якості. На сторінці ви можете завантажити книгу Деміан. Кнульп в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Деміан. Кнульп належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Герман Гессе повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Деміан. Кнульп - Герман Гессе
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
30 серпня 2024 16:55
"Деміан" Германа Гессе — це глибока й прониклива історія про самопізнання та внутрішню боротьбу. Автор майстерно досліджує теми ідентичності, свободи і духовного зростання, створюючи відчуття, що кожен з нас може знайти свій шлях у світі. Читати цю книгу — це ніби зануритися у власні думки та переживання, що залишають відчуття натхнення і роздумів.
Правовласникам