Книги » Новинки » Будинок Мрії Енн
Будинок Мрії Енн
Fb2

Книга Будинок Мрії Енн Люсі-Мод Монтгомері скачать fb2

Назва: Електронна книга Будинок Мрії Енн
ISBN: 978-966-03-9459-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 285
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Будинок Мрії Енн fb2

Короткий зміст книги Будинок Мрії Енн - Люсі-Мод Монтгомері

Після весілля Енн і Гілберт Блайти залишають Ейвонлі. Гілберт починає лікарську практику в містечку Глен Сент Мері на узбережжі затоки Чотирьох Вітрів. Будинок, у якому живуть молодята, Енн називає Будинком Мрії. У них з’являються нові друзі — капітан Джим, Корнелія Браянт і Леслі Мур, кожен зі своїми таємницями, прагненнями та характерами.
У житті Енн відбувається трагічна подія, яка назавжди залишає слід в її душі.
Врешті в Будинку Мрії настають щасливі дні. Енн стає матір’ю — народжує сина Джема. Поруч з Енн завжди її коханий чоловік Гілберт і віддана помічниця Сьюзан Бейкер. З часом Будинок Мрії стає затісним для сім’ї. На сторінці ви можете завантажити книгу Будинок Мрії Енн в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Будинок Мрії Енн належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Люсі-Мод Монтгомері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Будинок Мрії Енн - Люсі-Мод Монтгомері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
30 серпня 2024 17:11
"Будинок Мрії" Енн Люсі-Мод Монтгомері — це чарівна історія про пошуки щастя та місця в світі. Яскраві образи персонажів і їхні переживання наповнені теплом і надією, а письменниця майстерно передає красу природи та простих радостей життя. Ця книга залишає після себе відчуття натхнення та віри в чудеса.
Правовласникам