Книги » Новинки » Муха, дзвоник і Різдво
Муха, дзвоник і Різдво
Fb2

Книга Муха, дзвоник і Різдво Віка Мізюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Муха, дзвоник і Різдво
ISBN: 978-617-679-844-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Муха, дзвоник і Різдво fb2

Короткий зміст книги Муха, дзвоник і Різдво - Віка Мізюк

На маленьку Муху (яку насправді звуть Марійка) чекають незвичні зимові свята. Її бабця опиняється в лікарні, і зв’язку з нею майже немає. На Миколая серед інших подарунків дівчинка отримує дивовижний срібний дзвоник, який має чарівну силу. Хто ж їй його подарував і навіщо?
Мусі потрібно встигнути приготуватися до Різдва і до повернення бабусі, дати раду собі й котові, зграям птаства, що чомусь заполонило місто, загадковій Білій Пані, яка з’явилася невідь-звідки, і головне — розгадати таки таємницю срібного дзвоника. Без найкращої подруги Люсі і найзапеклішого ворога Андрія Муха з усім цим не впоралася б. А ще — не дізналася б, що дива трапляються і навіть найхолодніше серце може розтанути від щирого дружнього дотику. На сторінці ви можете завантажити книгу Муха, дзвоник і Різдво в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Муха, дзвоник і Різдво належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Віка Мізюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Муха, дзвоник і Різдво - Віка Мізюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
30 серпня 2024 21:00
Книга "Муха, дзвоник і Різдво" Віки Мізюк вражає своєю теплою атмосферою та чарівними персонажами. Авторка майстерно передає дух свят і важливість дружби, що робить цю історію незабутньою для читачів усіх вікових категорій. Рекомендується для тих, хто цінує казкові сюжети з глибоким сенсом.
Правовласникам