Книги » Новинки » Містельфи
Містельфи
Fb2

Книга Містельфи Галина Вдовиченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Містельфи
ISBN: 978-617-679-830-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Містельфи fb2

Короткий зміст книги Містельфи - Галина Вдовиченко

У середмісті Львова на дахах живуть крихітні крилаті дівчата і хлопці — міст­ельфи. Це міські ельфи. У кожного з них — своя вежка, своя робота і спільні розваги в повітрі.
Одного дня їхній безтурботності настане кінець. Міські підземелля захоп­лять щури-мутанти, які загрожуватимуть усьому місту. Захищати себе доведеться не лише людям і містельфам… На сторінці ви можете завантажити книгу Містельфи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Містельфи належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Галина Вдовиченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Містельфи - Галина Вдовиченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
30 серпня 2024 21:11
"Містельфи" Галини Вдовиченко — це захоплююча історія, яка поєднує фантазію та реальність, занурюючи читача у світ магії та надзвичайних пригод. Майстерно прописані персонажі та яскраві описи створюють незабутню атмосферу, яка залишає по собі довгий післясмак. Ця книга стане справжнім відкриттям для любителів сучасної української літератури!
Правовласникам