Книги » Новинки » Аліса Андерсен не плаває
Аліса Андерсен не плаває
Fb2

Книга Аліса Андерсен не плаває Турюн Ліан скачать fb2

Назва: Електронна книга Аліса Андерсен не плаває
ISBN: 978-617-679-829-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Alice svømmer ikke
Кількість сторінок: 184
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Аліса Андерсен не плаває fb2

Короткий зміст книги Аліса Андерсен не плаває - Турюн Ліан

«Аліса Андерсен не плаває» — друга книжка з серії норвезької письменниці Турюн Ліан про сором’язливу восьмирічну дівчинку, яку чекають найкращі і найзатишніші канікули в її житті. Принаймні, так вона гадає, поки тато не оголошує, що цього літа Аліса мусить навчитися плавати. Тож відпочинок зі сім’єю у літньому будиночку, ще й далеко від найкращого друга Івара, видається їй геть препоганою ідеєю. Впевнена, що батьки прирікають її на вірну загибель (адже для дівчинки немає нічого страшнішого за воду), Аліса готується попрощатися з життям..
Та несподівано вона відкриває для себе розмаїтий і бар­вистий підводний світ моря та отримує від нього в подарунок найцінніший скарб. На сторінці ви можете завантажити книгу Аліса Андерсен не плаває в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аліса Андерсен не плаває належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Турюн Ліан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аліса Андерсен не плаває - Турюн Ліан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
30 серпня 2024 21:55
Книга "Аліса Андерсен не плаває" Турюн Ліан вражає своєю емоційною глибиною та оригінальним сюжетом. Автор майстерно переплітає реальність та фантазію, створюючи незабутню атмосферу. Рекомендую цю книгу всім, хто любить захоплюючі історії про самопізнання і життєві виклики.
Правовласникам