Книги » Новинки » Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних
Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних
Fb2

Книга Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних Турюн Ліан скачать fb2

Назва: Електронна книга Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних
ISBN: 978-617-679-631-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Reserveprinsesse Andersen
Кількість сторінок: 168
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних fb2

Короткий зміст книги Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних - Турюн Ліан

«Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних» — перша книжка з трилогії відомої норвезької письменниці Турюн Ліан. 2015 року вона відзначена Премією Браґі — за найкращу дитячу і підліткову книжку.
Восьмирічна Аліса дуже тішиться завершенню шкільного року. Попереду тільки випускний та вистава, у якій дівчинка грає дуже непомітну роль. Але вона також запасна виконавиця ролі принцеси. Тож коли Гелен — зірка вистави — несподівано травмується, Алісі доведеться виконувати головну роль і говорити на публіку. Та ще й Алісин однокласник Івар, який теж грає у виставі, більше з нею не розмовляє. Що може бути гірше? Схоже, Алісі треба пошукати в собі приховані таланти… На сторінці ви можете завантажити книгу Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Турюн Ліан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аліса Андерсен. Принцеса на лаві запасних - Турюн Ліан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
3 вересня 2024 03:44
«Принцеса на лаві запасних» Турюн Ліан — це чарівна і зворушлива історія, яка майстерно поєднує елементи казки та сучасності. Авторка створює яскраві образи персонажів, а їхні переживання вражають глибиною і щирістю. Книга залишає після себе тепле відчуття і бажання вірити в дива.
Правовласникам