Книги » Новинки » Дев'ять життів Крістофера Чанта
Дев'ять життів Крістофера Чанта
Fb2

Книга Дев'ять життів Крістофера Чанта Діана Вінн Джонс скачать fb2

Назва: Електронна книга Дев'ять життів Крістофера Чанта
ISBN: 9786176795667
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Lives of Christopher Chant
Кількість сторінок: 358
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Дев'ять життів Крістофера Чанта fb2

Короткий зміст книги Дев'ять життів Крістофера Чанта - Діана Вінн Джонс

Спершу Крістофер думав, що він звичайнісінький хлопчик, якому сняться незвичайні сни. Як тільки він заплющував очі, починалися дивовижні мандри в інші світи. Там у нього з’явилися справжні друзі: добродушний Такрой і дивна дівчинка, яка називає себе богинею Ашет, а ще дикий кіт Трогмортен. Що чекає на Крістофера у наступному сні, окрім цікавих та небезпечних пригод ціною в наступне життя? І що пов’язує його насправді з тими дивними снами та Крестомансі, якого називають найсильнішим чародієм усіх паралельних світів?
Чергова книжка із серії фантастичних романів відомої британської письменниці Діани Вінн Джонс. На сторінці ви можете завантажити книгу Дев'ять життів Крістофера Чанта в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дев'ять життів Крістофера Чанта належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Діана Вінн Джонс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дев'ять життів Крістофера Чанта - Діана Вінн Джонс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
30 серпня 2024 22:00
"Дев'ять життів Крістофера Чанта" – це захоплююча фантастична історія, що вміло поєднує елементи магії та пригод. Діана Вінн Джонс створила яскравих персонажів та непередбачувані сюжетні повороти, які тримають у напрузі до останньої сторінки. Книга залишає після себе відчуття чарівності і відкриття нових світів.
Правовласникам