Книги » Новинки » 3. На сцені
3. На сцені
Fb2

Книга 3. На сцені Агнєшка Мєлех скачать fb2

Назва: 3. На сцені
ISBN: 978-617-679-806-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 3. На сцені fb2

Короткий зміст книги 3. На сцені - Агнєшка Мєлех

«Емі і Таємний Клуб Супердівчат. На сцені» — третя книжка з серії польської письменниці Агнєшки Мє­лех про допитливу дівчинку, яка обожнює таємниці.
Ворожіння на день святого Андрія справджується! Емі, Флора та їхні батьки їдуть до Італії. Там вони знайомляться із красномовним Лючано й довідуються про таємницю одного театру. Повернувшись із мандрівки, дівчата записуються до театральної академії.
У день їхнього великого дебюту все йде не за планом! Прем’єра вистави «Чарівник країни Оз» повисла на воло­синці… Чи встигне Таємний Клуб Супердівчат врятувати виставу? І яка незвичайна помічниця стане дівчатам у пригоді? На сторінці ви можете завантажити книгу 3. На сцені в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 3. На сцені належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Агнєшка Мєлех повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 3. На сцені - Агнєшка Мєлех
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
30 серпня 2024 22:11
"На сцені" Агнєшки Мєлех - це захоплюючий роман, що порушує важливі теми самовираження та пошуку свого місця у світі. Авторка майстерно передає емоції персонажів, занурюючи читача у їхні переживання та конфлікти. Ця книга залишає глибокий слід і спонукає до роздумів про справжню сутність театру і життя.
Правовласникам