Книги » Новинки » 2. Гурток іспанської
2. Гурток іспанської
Fb2

Книга 2. Гурток іспанської Агнєшка Мєлех скачать fb2

Назва: 2. Гурток іспанської
ISBN: 978-617-679-790-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Emi i Tajny Klub Superdziewczyn. Tom 2. Kółko hiszpańskieg
Кількість сторінок: 152
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 2. Гурток іспанської fb2

Короткий зміст книги 2. Гурток іспанської - Агнєшка Мєлех

«Емі і Таємний Клуб Супердівчат. Гурток іспанської» — друга книжка з серії польської письменниці Агнєшки Мє­лех про допитливу шестилітку, яка обожнює таємниці.
Пригоди Емі і Таємного Клубу тривають! Навчання у підготовчій групі добігло кінця — і дівчата пішли у перший клас. Там на них чекають нові пригоди й нові загадки. Куди зникла папуга Базіка зі шкільного звіринця і як її розшукати? Чому вчителька іспанської мови так підозріло поводиться? А її веле­тенська коробка, яку вона притягла до школи, здається... розмовляє!
Щоб розплутати всі таємниці, Емі разом із подружками доведеться виявити неабияку кмітливість. Буде весело! На сторінці ви можете завантажити книгу 2. Гурток іспанської в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 2. Гурток іспанської належить до жанру Детективи для дітей. Електронна книга автора Агнєшка Мєлех повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 2. Гурток іспанської - Агнєшка Мєлех
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
1 вересня 2024 07:33
"Гурток іспанської" Агнєшки Мєлех - це захоплююча історія, що майстерно поєднує елементи драми та комедії. Авторка вміло передає атмосферу молодіжних переживань та пошуку себе, створюючи яскраві образи персонажів. Читати цю книгу - справжнє задоволення для всіх, хто любить іспанську культуру та динамічні сюжети.
Правовласникам