Книги » Новинки » Дракони, вперед!
Дракони, вперед!
Fb2

Книга Дракони, вперед! Катя Штанко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дракони, вперед!
ISBN: 978-617-585-071-8
Мова: Українська
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Дракони, вперед! fb2

Короткий зміст книги Дракони, вперед! - Катя Штанко

Одна з найулюбленіших українських дитячих графіків Катерина Штанко майже закинула малювання. Справжні поціновувачі її таланту в розпачі — як таке могло статися? яка цьому причина?..
Нелегко повірити, але причина насправді прекрасна: віднедавна Катерина Штанко відчула в собі вулканічні пориви до... письменницької праці. Замість ілюструвати чужі твори, вона вирішила писати свої. І що вже найнеймовірніше — з легкістю написала просто цікавенну казкову повість! Київський школяр, захопившись біологією, випадково вирощує... дракона, який круто змінює його звичне життя... Ця феєрична казка є певною мірою і детективом, і пародією на детектив. Тут і легке фентезі, і дитяча «бондіана», і багато пізнавальних моментів. Це перша опублікована повість визначної української ілюстраторки. І якби ж ви знали, як нелегко було вмовити її проілюструвати власну книжку... На сторінці ви можете завантажити книгу Дракони, вперед! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дракони, вперед! належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Катя Штанко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дракони, вперед! - Катя Штанко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
31 серпня 2024 01:22
"Дракони, вперед!" Каті Штанко — це захоплююча пригода, яка занурює читача у світ фантазії та дружби. Яскраві персонажі та динамічний сюжет роблять цю книгу ідеальною для молодших читачів. Рекомендую всім, хто любить магію і неймовірні пригоди!
Правовласникам