Книги » Новинки » Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну
Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну
Fb2

Книга Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну Беатріс Поттер скачать fb2

Назва: Електронна книга Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну
ISBN: 978-966-03-8919-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 127
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну fb2

Короткий зміст книги Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну - Беатріс Поттер

Елен Беатрікс Поттер (1866—1943) — популярна англійська дитяча письменниця й талановита художниця. Скільки себе пам’ятала, вона завжди любила малювати, а ще любила тварин і без кінця малювала саме їх. У її малюнках пухнасті звірятка обзаводилися іменами, модно одягалися, одру­жу­валися, мали дітей... Так поступово складався неповторний стиль прекрас­ної художниці. Пізніше Поттер почала писати про своїх вихованців диво­вижні історії. Її чарівні казки про звірят, милі та добрі, з чудовими малюнками, люблять діти і дорослі у всьому світі, їх перекладено 35 мовами.
До цієї книжки увійшли «Казка про Тімоті Навшпинька», «Казка про білченя Горіхама», «Казка про Джеміму Качку-О’Зерну», «Казка про містера Джеремі Фішера», «Віршики для маляток від Сесілії Парслі» та «Віршики для маляток від Мишки Ласунки». Всі вони проілюстровані самою Беатрікс Поттер.
Всесвітньо відомі казки виходять у новому перекладі українською. На сторінці ви можете завантажити книгу Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Беатріс Поттер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казка про білченя Горіхама. Казка про Джеміму Качку-О'Зерну - Беатріс Поттер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
3 вересня 2024 10:44
"Казка про білченя Горіхама" та "Казка про Джеміму Качку-О'Зерну" від Беатріс Поттер – це чарівні історії, які занурюють читача у світ природи та пригод. Яскраві ілюстрації та легкий, дотепний стиль автора роблять ці казки відмінним вибором для дітей та дорослих. Їхній теплий і добрий настрій залишає по собі приємні враження та бажання повернутися до них знову.
Правовласникам