Книги » Новинки » Батальйон "Донбас". Записки добровольця
Батальйон "Донбас". Записки добровольця
Fb2

Книга Батальйон "Донбас". Записки добровольця Ігор Родін скачать fb2

Назва: Електронна книга Батальйон "Донбас". Записки добровольця
ISBN: 978-966-03-9391-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 188
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Батальйон "Донбас". Записки добровольця fb2

Короткий зміст книги Батальйон "Донбас". Записки добровольця - Ігор Родін

Ігор Родін — воєнний історик і публіцист із Києва. Ви­вчав період Першої світової та Громадянської воєн, захоплював­ся російськими полководцями, ідеями Білого руху. Але 2014 року, у віці 53-х років, пішов захищати Україну від «русского мира».
На фронт ішов добровольцем у складі батальйону «Донбас». При виході з Іловайська потрапив у полон до російських військових. Був звільнений під час обміну полоненими.
До війни на Донбасі Ігор Родін написав дві книги і сорок вісім статей з російської воєнної історії. Тепер пише історію своєї країни. Першим результатом є ця книга. На сторінці ви можете завантажити книгу Батальйон "Донбас". Записки добровольця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Батальйон "Донбас". Записки добровольця належить до жанру Україна. Електронна книга автора Ігор Родін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Батальйон "Донбас". Записки добровольця - Ігор Родін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
31 серпня 2024 06:00
Книга "Батальйон 'Донбас'. Записки добровольця" Ігоря Родіна вражає щирістю та глибиною переживань автора, який на власному досвіді розповідає про складнощі та героїзм українських добровольців. Цей документальний нарис відкриває читачеві реалії війни, пропускаючи через своє серце біль і надію. Рекомендую всім, хто хоче зрозуміти, що стоїть за словами "сила та відвага".
Правовласникам