Книги » Новинки » Беззаперечна правда
Беззаперечна правда
Fb2

Книга Беззаперечна правда Майк Тайсон, Ларрі Сломан скачать fb2

Назва: Електронна книга Беззаперечна правда
ISBN: 978-966-03-9446-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 619
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Беззаперечна правда fb2

Короткий зміст книги Беззаперечна правда - Майк Тайсон, Ларрі Сломан

«Беззаперечна правда» — книга-сповідь американського професійного боксера Майка Тайсона, написана у співавторстві з Ларрі Сломаном.
Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій категорії, перший володар трьох чемпіонських поясів за версіями WBC, WBA і IBF — усі ці звання Майк отримав, коли йому виповнився лише 21 рік.
Дитина негритянського гетто Нью-Йорка з усіма наслідками, що з цього випливають, він не зміг пройти випробовування всесвітньою славою та великими грошима, що принесли йому чемпіонські титули.
Своє прізвисько Залізний Майк він отримав за жорстку та брутальну поведінку як на ринзі, так і в житті. Засуджений до 6 років ув’язнення за неправдивим звинуваченням у зґвалтуванні, пацієнт центрів допомоги нарко- та алкозалежним, він віднайшов у собі сили повернутися до нормального життя.
Ця книга про злети і падіння, про віру, силу волі та кохання, які дають змогу людині залишатися чемпіоном власного життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Беззаперечна правда в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Беззаперечна правда належить до жанру Спортсмени. Електронна книга автора Майк Тайсон, Ларрі Сломан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Беззаперечна правда - Майк Тайсон, Ларрі Сломан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
31 серпня 2024 07:00
"Беззаперечна правда" — це захоплююча та відверта автобіографія Майка Тайсона, яка розкриває не лише його спортивні досягнення, а й глибокі особисті переживання та боротьбу зі своїми демонами. Письмо Ларрі Сломана доповнює цю історію, надаючи їй ще більшої емоційної глибини. Книга залишає враження про складність і багатогранність життя одного з найвідоміших боксерів світу.
Правовласникам