Книги » Новинки » Цікава англійська граматика. Level 2
Цікава англійська граматика. Level 2
Fb2

Книга Цікава англійська граматика. Level 2 Віолетта Архіпова-Дубро скачать fb2

Назва: Електронна книга Цікава англійська граматика. Level 2
ISBN: 978-966-935-600-0
Мова: Українська
Видавництво: Талант
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Цікава англійська граматика. Level 2 fb2

Короткий зміст книги Цікава англійська граматика. Level 2 - Віолетта Архіпова-Дубро

Серія «Цікава англійська граматика» складається з чотирьох книг різного рівня складності. Другий рівень є доповненням до підручників англійської другого-третього років навчання англійскої мови, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.
Для полегшення роботи з граматичними правилами, пояснення надаоно в дуже незвичайній і цікавій формі. Адже набагато цікавіше грати у Країні Граматики з королевичами, товаришувати з дракончиком, викликати на поміч джинів, протистояти чарам злої чаклунки. Тож уперед, назустріч цікавим пригодам та корисним знанням! На сторінці ви можете завантажити книгу Цікава англійська граматика. Level 2 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цікава англійська граматика. Level 2 належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Віолетта Архіпова-Дубро повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цікава англійська граматика. Level 2 - Віолетта Архіпова-Дубро
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
31 серпня 2024 09:00
Книга "Цікава англійська граматика. Level 2" Віолетти Архіпової-Дубро є чудовим ресурсом для тих, хто хоче поглибити свої знання англійської мови. Її зрозумілі пояснення та практичні вправи роблять навчання не лише ефективним, а й приємним. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити граматичні навички!
Правовласникам