Книги » Новинки » Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк
Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк
Fb2

Книга Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк Світлана Мясоєдова скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк
ISBN: 978-617-09-4494-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк - Світлана Мясоєдова

Посібник являє собою плани-конспекти уроків англійської мови до підручника О. Д. Карп’юк для учнів 9-го класу. Побудований відповідно до чинної програми з англійської мови, затвердженої Міністерством освіти і науки України для закладів загальної середньої освіти. Містить календарне планування й розробки уроків, у яких застосовуються різноманітні форми й методи роботи з класом, врахований компетентнісний підхід до навчання.
До книги додається скретч-картка для доступу до додатків (календарного планування, електронних презентацій, ключів до зошита для контролю рівня знань, матеріалів для копіювання), розміщених на сайті «Інтерактивне навчання. Видавництво “Ранок”», із можливістю їх безкоштовного* завантаження.
Для студентів факультетів іноземних мов, молодих учителів, учителів-практиків. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Світлана Мясоєдова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків. До підручника О. Д. Карп’юк - Світлана Мясоєдова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
4 вересня 2024 21:33
Книга "Англійська мова. 9 клас. Плани-конспекти уроків" Світлани Мясоєдової є чудовим посібником для вчителів, адже містить детальні та структуровані плани уроків, що значно спрощують підготовку до занять. Інформація подана зрозуміло та доступно, що робить її цінним ресурсом для ефективного навчання учнів. Рекомендую для використання в шкільному процесі!
Правовласникам