Книги » Новинки » Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів
Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів
Fb2

Книга Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт скачать fb2

Назва: Електронна книга Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів
ISBN: 978-617-8107-13-0
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: Fanocracy: Turning Fans Into Customers and Customers Into Fans
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів fb2

Короткий зміст книги Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів - Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт

Найпотужнішою силою у світовому маркетингу є не соціальні медіа, імейл-розсилки чи таргетинг і навіть не п’ятнадцятисекундні реклами перед кожним відео на YouTube. Ні, магічний інгредієнт — це фандом.
Девід Мірмен Скотт з донькою Рейко — дуже різні. Один з них — бізнес-стратег з покоління бебі-бумерів, інша — міленіалка, яка вивчає медицину, проте вони помітили, що той ентузіазм, який в них запалювали надзвичайні явища, як гурт Grateful Dead (у Девіда) та Гаррі Поттер (у Рейко), тепер викликають найрізноманітніші компанії та організації. Тож вони об’єднали свої знання та зусилля, щоб дослідити це доленосне питання: Як певним брендам, навіть з найнудніших, здавалося б, індустрій, як автострахування чи корпоративне програмне забезпечення, вдається оточити себе не просто покупцями, а палкими ­фанами? На сторінці ви можете завантажити книгу Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів належить до жанру Маркетинг. Загальні питання. Електронна книга автора Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів - Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
31 серпня 2024 10:11
"Фанократія" Девіда Мірмена Скотта та Рейко Скотт - це надзвичайно цінний посібник для всіх, хто прагне зрозуміти, як перетворити своїх клієнтів на відданих фанів. Авторами майстерно показано, як створити емоційний зв'язок між брендом і споживачем, що виявляється ключовим фактором у сучасному бізнесі. Книга наповнена практичними порадами та надихаючими прикладами, що робить її обов'язковою для прочитання всім маркетологам.
Правовласникам