Книги » Новинки » З любов'ю до життя
З любов'ю до життя
Fb2

Книга З любов'ю до життя Світлана Талан скачать fb2

Назва: Електронна книга З любов'ю до життя
ISBN: 9786171279711
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать З любов'ю до життя fb2

Короткий зміст книги З любов'ю до життя - Світлана Талан

Кохання — дар, що звеличує та підносить до небес. Це почуття здатне штовхнути на божевільні вчинки, воно то солодке, як мед, то з полиновим присмаком. Чимось схоже на саме життя — багатогранне, безцінне та неповторне. Ці споконвічні чуття увиразнюють пульс кожного з нас.
«Квіти кохання», «Життя багатогранне» та «Перехрестя епох» — три частини збірки, наче три кити нашого життя. У цій книжці є все: герої, котрі здаються близькими й таким схожими на нас самих; вчинки, що змінюють майбутнє цілих поколінь; кохання, яке здатне залікувати найглибші рани та повернути до життя. На сторінці ви можете завантажити книгу З любов'ю до життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання З любов'ю до життя належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Світлана Талан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу З любов'ю до життя - Світлана Талан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
31 серпня 2024 12:22
"З любов'ю до життя" Світлани Талан – це зворушлива історія, яка проникає в саме серце. Авторка майстерно передає емоції та переживання героїв, змушуючи читача задуматися про справжні цінності. Ця книга залишає після себе тепле відчуття надії і радості навіть у найскладніші моменти.
Правовласникам