Книги » Новинки » Вершник без голови
Вершник без голови
Fb2

Книга Вершник без голови Майн Рід скачать fb2

Автор: Майн Рід
Назва: Електронна книга Вершник без голови
ISBN: 9786171280670
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: The Headless Horseman
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Вершник без голови fb2

Короткий зміст книги Вершник без голови - Майн Рід

Один з найкращих романів світової пригодницької літератури!
Луїза — донька заможного плантатора. Доля випадково зіштовхує її з молодим та відважним Морісом Джеральдом. Він — ловець диких коней і не рівня дівчині. До того ж Моріс — уродженець північної Ірландії. Але ж хіба це може стати на заваді справжньому коханню? Дівчина закохується у відважного та щирого чоловіка з першого погляду. Утім Кассій Колхаун, який давно мріяв про одруження з Луїзою, готовий на все, аби не дозволити закоханим бути разом. Він ладен піти на злочин та підлість, щоб досягти свого…
Хто переможе у цьому двобої за кохання Луїзи? На сторінці ви можете завантажити книгу Вершник без голови в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вершник без голови належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Майн Рід повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вершник без голови - Майн Рід
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
31 серпня 2024 13:11
"Вершник без голови" Майн Ріда — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи пригоди та містики. Автор створює яскраві образи персонажів та вражаючу атмосферу дикого заходу, що не відпускає до останньої сторінки. Читання цієї книги залишає після себе глибокі враження та бажання досліджувати ще більше творів Ріда.
Правовласникам